Gratis verzending vanaf €50
Gems, Boho & Jewelry
Veilig betalen met iDEAL

Verzendmethode

Hoe verzenden wij jouw online bestelling?

De prijs bedraagt € 3,95. Dit is een brievenbuspakket met track en trace. Bij bestellingen boven de € 50,- zijn de verzendkosten gratis. Dit pakket wordt afgeleverd in jouw brievenbus. Je hoeft niet thuis te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Het levertermijn bedraagt 2 tot 5 dagen.

Hoe wordt jouw bestelling verpakt?

De sieraden worden afzonderlijk verpakt in een organza zakje. Het brievenbuspakketje is een kartonnen vouwdoosje. Dit doosje kan tegen een stootje. We proberen het pakket zo stevig mogelijk dicht te sealen met tape.

Wat als mijn brievenbuspakketje verloren gaat of langer dan normaal onderweg is?

Onze brievenbuspakketjes worden met veel zorg voorbereid en verzonden. We hopen via track & trace inzicht te hebben in het verloop van de bezorging. Op het moment dat wij een pakketje in de postbus deponeren, is het in handen van de post en duimen wij voor een snelle levering. Vanaf dit moment zijn wij dan ook niet meer verantwoordelijk voor jouw bestelling. Het gebeurt zelden, maar het kan gebeuren dat jouw bestelling om een onbekende reden kwijt raakt bij de post. Hoe vervelend wij dit ook vinden voor de klant, wij kunnen hier helaas niets aan doen en stellen ons dus niet verantwoordelijk voor niet, of laat, geleverde bestellingen.

Retourneren

Wat als je bestelling niet is wat je ervan verwacht had?

Dit kan altijd gebeuren en we begrijpen dit volkomen. Online shoppen is niet altijd makkelijk. We doen ons uiterste best om de productbeschrijving bij elk artikel zo duidelijk mogelijk te maken. Bij alle sieraden vind je informatie over de lengte en het soort materiaal. Ook de kleuren op de foto’s proberen we waarheidsgetrouw weer te geven. Indien je bestelling niet is wat je had gehoopt, dan kun je deze binnen 14 dagen omruilen voor een ander artikel. Binnen 14 dagen na ontvangst laat je ons een via mail (info@lajoiablooms.nl) weten welke bestelling je wenst te retourneren. Maar let op, wij hebben dus geen ‘niet tevreden, geld terug’ garantie. Wij betalen geen retours terug. Retourneren is kosteloos, dat verrekenen we met een andere item naar wens.

Terugsturen van sieraden

Voor de retour kan je gerust het brievenbusdoosje hergebruiken dat je van ons ontving, uiteraard verzien van 2 nieuwe postzegels en ons adres erop:

La Joia Blooms
Veldweg 4b
3764 CP Soest

Beschadigde artikelen

Wat als ik mijn bestelling beschadigd ontvang?

Indien je je bestelling beschadigd is bij ontvangst stellen wij ons hiervoor verantwoordelijk. We begrijpen dat dit zeer vervelend is en doen ons best dit zoveel mogelijk te voorkomen. Indien je artikel beschadigd is, laat het ons weten via mail (info@lajoiablooms.nl) samen met een foto van het beschadigde artikel. Wij bezorgen jou kosteloos een nieuw artikel.

Wat als mijn bestelling stuk gaat nadat ik het ontvangen heb?

Binnen 14 dagen na ontvangst mag je ons in alle gevallen laten weten als jouw artikel stuk is gegaan. Het mag niet gebeuren dat een artikel slechts na enkele keren dragen stuk gaat. Wij bezorgen jou kosteloos een nieuw artikel. Helaas kunnen wij niet eindeloos blijven instaan voor beschadigde artikelen. Het kan gebeuren dat door het vele dragen een artikel verslijt, ergens achter blijft hangen en stuk gaat. Hoe jammer we dit ook vinden, vanaf 14 dagen na ontvangst kunnen wij niet langer instaan voor beschadigde artikelen.

Beschadigde artikelen hoef je nooit terug te sturen.

La Joia Blooms ©2024